inapoi la blog

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a blogului mamici.blogspot.com (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul mamici.blogspot.com (denumit in continuare "Blog-ul") ori poate utiliza in orice mod informatiile oferite prin intermediul Blog-ului.

Acest document are valoarea unei conventii incheiate intre Raluca Butnariu (denumita in continuare "Proprietar"), in calitatea sa de proprietar si administrator al Blog-ului si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Blog-ul (denumita in continuare "Utilizator").

Accesarea sau vizitarea in continuare a Blog-ului, a oricarei pagini din acesta precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea obliga Utilizatorul la incetarea accesarii Blog-ului.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Blog-ului

Tot continutul in format text al Blog-ului, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe blog, prin newslettere etc,) apartin Proprietarului si reprezinta continutul Blog-ului.

Continutul Blog-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Proprietarului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui blog sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

# este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe, fiecare paragraf avand maxim 100 caractere). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Drepturle Gravidelor si proaspetelor mamici - mamici.blogspot.com)

# sunt permise link-urile catre Blog, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate prin amabilitatea mamici.blogspot.com".

Proprietarul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa raluca2004@gmail.com.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Proprietarului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Limitarea raspunderii

Imporant!

Proprietarul nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Blog si pentru continutul oferit de Utilizatorii Blog-ului. Proprietarul va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Blog si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, Proprietarul nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate in Blog. In mod expres, Utilizatorii Blog-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Proprietarul pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii Blog-ului.

Continutul Blog-ului nu reprezinta consultanta juridica. Niciun articol al Blog-ului sau comentariu postat de catre Utilizatori pe Blog nu pot fi interpretate ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel. In Blog nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde. Raspunsurile primite in acest Blog au doar un scop informativ. Datorita naturii complexe a legislatiei, precum si datorita aspectelor personale ale situatiei Utilizatorului, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Blog-ului sa nu fie aplicabile in situatia particulara a Utilizatorului.

In momentul in care Utilizatorul urmeaza sfaturile primite in Blog, o face prin prorpia decizie, de care este singur raspunzator. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati la un specialist in domeniul respectiv, care are dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra.

Odata cu scrierea unui mesaj in Blog, Utilizatorul transmite Proprietarului, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Blog cata vreme exista Blog-ul.

Proprietarul nu este obligata sa raspunda intrebarilor postate in Blog si, cu atat mai mult, nu este obligata sa dea un raspuns complet, corect si de actualitate.

Utilizatorul decide pe propria raspundere in ce masura continutul Blog-ului il poate ajuta in cazul sau specific.

Pentru caz de forta majora, Proprietarul este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Blog-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Proprietarul sau de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Blog-ului sau orice alt aspect relationat Blog-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Proprietarul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Blog-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Blog ori prin accesarea Blog-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Blog-ului.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Blog-ului si ale Proprietarului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.